Skip to main content

Diensten

Business games

To the stars and beyond met onze business games

Samen met onze partner Gamingworks bieden we een aantal business games aan. Deze zijn er steeds op gericht om uw teams inzicht geven in het pragmatisch gebruik van verschillende ITIL-processen. We organiseren ze met plezier persoonlijk of online.

Apollo 13
voor ITSM

Via de Apollo 13-simulatie helpen we u de theorie van IT service management (ITSM) te vertalen naar de praktijk. Aan het einde heeft u concrete actiepunten die u helpen om uw organisatie servicegericht te maken en uw ITSM-initiatieven maximaal laten renderen.

Marslander
voor Agile en Lean

Met Marslander gaan we nog een stapje verder dan Apollo 13. Naast het verbeteren van uw IT service management met ITIL4-principes, focussen we ook op het bijbrengen van Agile- en Lean-methodieken. In de snel veranderende wereld van vandaag is het noodzakelijk om in een oogwenk op veranderingen in te spelen. Deze business game is gefocust op het bijbrengen van die broodnodige flexibiliteit en helpt je balans vinden tussen risico’s nemen, omzetcijfers halen, een bepaald serviceniveau bereiken en klanten tevreden houden.

Train en breng uw teams samen met interactieve simulaties

Is learning-by-doing uw ding? Het is de beste manier om kennis op te doen. Daarom zijn we bij Three Headed Giant grote fan van business simulation games. Uw teamleden krijgen een rol toegewezen en moeten samen een denkbeeldige uitdaging overwinnen. Dat gebeurt met vallen, opstaan en … leren. Op ontspannen en interactieve manier helpen we via zulke games uw team beter samenwerken, geven we hen waardevolle inzichten en bruikbare actiepunten.

Waarom kiezen voor Three headed Giant

People, Process, Product

In het opzetten van ESM voor uw organisatie houden we rekening met elke schakel om tot een totaalaanpak te komen. Zo zorgen we voor meerwaarde voor people, process en product.

Herbruikbaarheid

We gaan aan de slag volgens best practices en bewezen frameworks. Daarmee garanderen we de herbruikbaarheid van het werk zodat nieuwe processen snel toegevoegd worden.

Geïntegreerd

Three Headed Giant voegt niet zo maar een bundel nieuwe tools toe. We bekijken steeds welke bestaande software u kan hergebruiken. Bovendien breken we de silo’s open en garanderen we een geïntegreerd geheel om de ROI verder te maximaliseren.

Uitgebreide expertise

We combineren onze diepgaande kennis over Enterprise Service Management met de expertise van de Uptime Groep. Het resultaat: we komen nooit vast te zitten en helpen u van A tot Z.

Train uw team op een ontspannen manier

Onze business-game-expert Koen Vervaet staat klaar om voor u de meeste gepaste business game te organiseren. Neem contact op en dan kijkt ze voor u hoe wij uw team naar nieuwe service-hoogten kunnen tillen.