Skip to main content

Over ons

Experten
die steeds voor u klaar staan

Three Headed Giant, dat is een gedreven team van Service Management-experten die u helpen uw bedrijf service-gericht te maken en alle interne vragen snel en gericht op te lossen.

Ons team

We zijn een team van experten die met een Agile-mindset en -werkwijze en veel plezier uw project aanpakken. Als deel van de Uptime Groep, breiden we het rooster van medewerkers trouwens nog eens met een veelvoud uit. Zowel in aantal als in kennisgebieden. Zo bieden we u altijd de gepaste ondersteuning.

Stefaan

Managing partner

Koen

ITSM-consultant

Jelle

ITSM-consultant

Dimitri

Tooling administrator

Tim

Tooling administrator

Geert

ITSM- en GDPR-consultant

Sarah

GDPR-consultant

Sarah

Project manager

Theon

Project manager

Van klant tot medewerker, onze missie is het leven van alle stakeholders in organisaties aangenamer maken. Dat doen we door de interne werking een boost te geven met Enterprise Service Management en een reeks andere diensten.

Stefaan De BaeneManaging partner van Three Headed Giant

Van toen tot nu

1

2001

Uptime Technologies wordt opgericht, de infrastructuur-cluster binnen de Cronos Groep. Sindsdien is Uptime uitgegroeid tot een vaste waarde in de ICT-industrie.
2

2008

Om de ondersteuning in IT-onderhoud kracht bij te zetten, wordt Hestia opgericht binnen Uptime met een focus op managed services.
3

2016

Three Headed Giant is geboren. Het service management team onder Hestia-IT verzelfstandigt in een aparte entiteit met als missie Enterprise Service Management-diensten rechtstreeks naar de markt te brengen.

Ons team van enthousiastelingen versterken?

Talent en passie hebben we nooit te weinig. Wil u mee onze missie waarmaken, dan neemt u best een kijkje op onze vacature-pagina. Daar vindt u onze openstaande jobs of kan u spontaan solliciteren.

Onze partners

4me

4me is de pionier in het aanbieden van applicaties specifiek om het Enterprise Service Management in goede banen te leiden. Als belangrijk onderdeel van onze ‘product’-pilaar, zetten we 4me in om het eenvoudig te maken om interne en externe dienstverleners te verenigen en te laten samenwerken. We zijn daarom Premium Implementation Partner.

Gaming Works

ESM heeft een impact op elk niveau van uw organisatie. Om de daar bijkomende interne uitdagingen aan te pakken werken we samen met Gaming Works. Via interactieve simulaties zorgen ze voor organisatie-wijd leren en verzekeren ze dat heel het bedrijf de veranderingen draagt.

Cronos Groep

Als deel van de Cronos Groep heeft Three Headed Giant een directe lijn met honderden IT-experten en kenniscentra. Heeft u een vraag die niet meteen binnen ons expertisedomein valt? Geen probleem, dan spreken wij ons enorme netwerk aan.

Bow Tie Security

Innovatieve en ijzersterke cybersecurity nodig? Dan zit u bij Bow Tie Security goed. Het bedrijf brengt alle competence centers op vlak van cyberbeveiliging binnen Cronos onder één paraplu. Zo bezorgen we uw IT-omgeving een ondoordringbare verdediging.

Servitect

Als dé specialist in modern service management en het optimaliseren van dienstverlening, is Servitect al jaren onze partner voor integrated service management (ISM). Ze hebben ISM dan ook uitgevonden. Dankzij hun richtlijnen en denkwerk kunnen wij klanten service-gericht maken.

Laat ons samenwerken

Maak het uzelf en uw medewerkers gemakkelijk en kies voor Enterprise Service Management van Three Headed Giant. Neem contact op en we kijken hoe we onze passie en expertise kunnen inzetten om uw organisatie productiever en efficiënter te maken.