Skip to main content

Product

4me, het meest complete service management-platform

De tool om uitmuntende service te bieden op elk niveau

Eenvoudig in gebruik, naadloos samenwerken, transparantie … het service management-platform van 4me is uniek in de markt. Onder meer omdat het als enige out-of-the-box ondersteuning biedt voor het SIAM (Service Integration And Management) model. Wil u toewerken naar het beste service management, dan is deze tool onmisbaar. Laat ons u helpen om servicelevels en kosten in real-time inzichtelijk te maken.

Three Headed Giant is Premium Implementation Partner

Bij Three Headed Giant geloven we in de kracht van 4me. Daarom zijn we Premium Implementation Partner van de software. Voor ons wil dat zeggen dat we verregaande cursussen volgden over het werken met de software. Voor u wil dat zeggen dat u in ons een partner met gegarandeerde kennis van zaken vindt.

Wat 4me doet voor uw people, product, process

People

Dankzij 4me kunnen uw medewerkers focussen op samenwerken en een uitstekende dienstverlening. Het platform zorgt voor duidelijke processen en taakverdeling. Die transparantie zorgt ervoor dat iedereen steeds weet wat aangepakt moet worden door wie, zowel voor interne als externe mensen.

Process

Via het platform van 4me kan u de serviceprocessen binnen uw bedrijf beter en transparanter structureren. Dit verloopt bovendien volgens bewezen methodes en vanuit een dienstverleningsgerichte aanpak.

Product

Omdat 4me zowel ITSM, ESM als SIAM ondersteunt, biedt het u een software waarin u het volledige service management van uw organisatie kan onderbrengen. Geen enkele andere tool biedt u zo’n allesomvattende omgeving

Waarom 4me inzetten?

Allesomvattend

Het platform combineert ITSM, ESM en SIAM om een uitstekende service te kunnen bieden voor elk aspect van uw organisatie.

Betere service

Met 4me werkt u sneller, zijn processen duidelijker op te volgen en kan u in een oogwenk schakelen om tegemoet te komen aan verwachtingen. Ze levert u de beste service ooit.

Kostenbesparend

Niet alleen helpt 4me met de optimalisatie van uw servicekosten, de tool zelf is flexibel in prijszetting en gebaseerd op gebruik. Uitmuntende dienstverlening met het kleinst mogelijke prijskaartje, is verzekerd.

Inzicht in uw dienstverlening

De dashboards binnen 4me laten u toe om de kwaliteit van uw dienstverlening beter op te volgen. Met deze informatie in de hand kan u gericht beslissingen maken om uw werking te verbeteren.

Verbeterde productiviteit

Dankzij 4me krijgt u gestroomlijnde workflows en kan u eenvoudig over bedrijven en departementen heen samenwerken. Dit helpt om de productiviteit te verbeteren en zo meer tijd vrij te maken voor de klant.

Duidelijkheid

Uw service management brengt u onder in één centraal cloudplatform. Zo weet iedereen steeds waar die terecht kan voor vragen en het oplossen van die vragen. Het is bovendien ook duidelijk wie wat moet aanpakken.

Werk beter samen en stroomlijn uw service management

Onze 4me-experten staan te klaar om u te helpen en u naar ongeziene service-hoogten te brengen. Klaar voor de sprong naar 4me? Contacteer onze experten nu meteen.