Skip to main content

Dienst

Neuro-linguïstisch programmeren (NLP)

Boost uw persoonlijke ontwikkeling door uw brein te herprogrammeren

Service management-trajecten houden soms een andere manier van werken in. Om beter met deze en ook andere veranderingen in het professionele leven om te gaan, kan neuro-linguïstisch programmeren (NLP) helpen. Door NLP te combineren met het Enneagram, helpen we onbewuste, soms blokkerende processen in uw hoofd naar boven halen. Deze patronen pakken onze gecertificeerde coaches vervolgens aan om uw persoonlijke ontwikkeling en communicatie kracht bij te zetten.

UZELF BETER LEREN KENNEN

Wat is NLP?

Met neuro-linguistisch programmeren gaan we aan de slag om blokkerende patronen om te vormen en weg te nemen. In een notendop is NLP het inzetten van taal om ons brein en zenuwstelsel te herprogrammeren. Concreet wil dit zeggen dat we aan de hand van bepaalde technieken de onbewuste processen naar boven halen die uw leven vorm geven. We kijken welke van die patronen u tegenhouden en welke u energie geven. We versterken of hervormen deze door uw taalgebruik aan te pakken.

Enneagram-persoonlijkheidstype

Om uzelf te verbeteren, moet u uzelf tot in de puntjes te kennen. Daarom gebruiken we het Enneagram om eenvoudiger inzicht te krijgen in uw stijl qua communicatie, feedback en conflicthantering. De tool is een universeel psychologisch model dat negen persoonlijkheidstypes omschrijft, onderverdeeld in drie domeinen. Via het Enneagram krijgt u ook tips om per type constructief aan uzelf te werken.

Waarom NLP?

Weerbaarheid

Inzicht in de patronen in uw hoofd en technieken om er mee om te gaan, verhogen uw mentale weerbaarheid in stressvolle situaties.

Beter communiceren

Via NLP kunnen we een concrete aanpak bezorgen om uw communicatie naar anderen te boosten. Zo brengt u steeds op een gepaste manier uw gevoelens en wensen over.

Zelfontwikkeling

U weet beter waar u gelukkig van wordt dankzij onze coaches. Zo weet u op welke activiteiten u zich moet richten om uzelf verder te ontwikkelen.

Geef uzelf een boost met NLP

Sarah en onze gecertificeerde coaches staan klaar om samen met u aan uw persoonlijke ontwikkeling te werken. Neem het heft over uw onbewuste blokkades in handen en neem nu contact op.